06 14 29 53 44 info@picties.nl

Dit vinden klanten van Picties Photography

Tessa Zwart *****

Picties heeft al een hoop foto’s voor ons en met ons gemaakt en zijn er altijd super blij mee! Staat open voor ideeën en de manier waarop gefotografeerd wordt is ook zeer prettig!! Ook leuk om cadeau te geven!

Bo Gravestein-Flach *****

Patrice weet wat ze doet, ze zorgt voor een fijne ontspannen sfeer en maakt dat je je op je gemak voelt ! En dat is dan weer te zien in de prachtige foto’s die ze van me heeft gemaakt!

Joyce van Helmond *****

Ik wilde 6 sterren plaatsen maar dat mag niet van FB. Dus krijgt Patrice de volle 5 sterren. Diverse reportages gedaan, waaronder ik met mijn honden en met mijn vriend en bonusdochters. Behalve dat de foto’s top en origineel zijn, is Ties ook echt een topwijf! Lof lof witlof!

Sandra Hoogwerf-Snoeij *****

Fotograaf met inzicht, briljante ideeën, prachtige belichting en geweldige shoots!

Lisa & Dennis de Koning *****

Patrice heeft onze bruiloft mogen vastleggen en het was geweldig! De fotosessie liep relaxed, goede sfeer en alles is mogelijk en bespreekbaar. En het belangrijkste het eindresultaat… Echt top foto’s!!! Picties zou ik zeker aanraden!

Romy Collins *****

Wat een gezellige tijd gehad met Ties ! Super mooie en vooral persoonlijke foto’s 🙂 Het is altijd fijn om foto’s terug te zien die precies uitbeelden hoe we zijn, kan niet wachten tot ze ons gaat vast leggen op onze trouwdag

Pascal en Joop van Klaveren *****

5 van de 5 sterren. Helaas niet de mogelijkheid om er meer toe te kennen. Picties heeft onze beide trouwdagen vast gelegd. Wij zijn super blij met het eind resultaat . Wij raden haar dan ook zeker aan als wij iemand horen die een fotograaf zoeken. Pascal & Joop

Anitha den Boer – Overkamp *****

Picties heeft voor ons meerdere shoots gedaan, waaronder een newborn shoot. Het resultaat was meer dan top! Picties weet wat ze doet en is daar heel erg goed in. Een absolute aanrader voor wat voor shoot dan ook. Wij hebben in ieder geval een aantal door Picties vastgelegde foto’s aan de muur, en we zijn er trots op!

Diana Cheret – de Looff *****

Wat een waanzinnige mooie foto’s hebben wij gehad na de Newborn fotoshoot van onze dochter! Op 2e kerstdag zijn de foto’s gemaakt bij ons thuis, op het laatste moment geregeld. Wat een fijne ervaring, zoveel geduld en rust had de fotograaf! Bedankt voor alles Picties!

Isabel Lauwen *****

Picties legt bijzondere momenten op een bijzondere manier vast! Heel erg blij met het resultaat! Nieuwe foto’s voor mijn bedrijfswebsite en familiefoto’s aan de muur!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op...